Haltiametsän kennelin omat koirat!

Karhukallion Perfect Pandora eli "Sukka" s.16.2.2018. Sukka on Haltiametsän nuorin koira tällä hetkellä. Sukka on Muumin pojan Haltiametsän Muumi-Peikon tyttären tytär ja Tassulle pikkuserkku. Sukasta lisää tietoa sen omalla sivulla ja Lappalaiskoiragalleriassa.

Haltiametsän Lumitassu eli "Tassu" s.22.8.2017

Tassu on Tähden tytär. Tassulla on näyttelystä Serti ja hyvät terveystulokset. Tassusta toivotaan suvun jatkajaa Haltiametsän kenneliin. Tassusta lisää tietoa ja kuvia sen omalla sivulla.

Haltiametsän Metsätähti eli "Tähti" s.24.4.2015

Tähti on Niiskun tytär ja 22.8.2017 syntyneen Tähti-pentueen emä. Tähdestä lisää tietoa ja kuvia sen omalla sivulla.

Tähden sivu Lappalaiskoiragalleriassa

Haltiametsän Niisku-Neiti eli "Niisku" s. 3.5.2012

Niisku on Muumin tytär ja 24.4.2015 syntyneen Metsänhaltiat-pentueen emä. Niiskusta lisää tietoa ja kuvia sen omalla sivulla.

Niiskun sivu Lappalaiskoiragalleriassa

Haltiametsän kantanarttu "Muumi" s.17.11.2007 eli Miehtebiekka Birget on tällä hetkellä vanhin omista koristamme.

3.5.2012 syntyneen Muumi-pentueen emä.

Muumin sivu Lappalaiskoiragalleriassa

Yhteisomistuksessa oleva koiramme!

Uros Haltiametsän Vuorenpeikko eli "Rölli" s.24.4.2018. Rölli asuu Hämeenlinnassa haltijansa ja toisen omistajansa Satu Lindrothin luona. Rölli on virallisesti terveeksi tarkastettu ja se on toistaiseksi saatavilla jalostukseen terveiksi tarkastetuille nartuille. Lisää tietoa ja kuvia Röllin omalla sivulla. Röllin ensimmäinen pentue syntyi toukokuussa 2018 Tuhkavuorten kenneliin pentueen kuvia löydät sieltä Kuvagalleriasta! Jalostustiedustelut voi osoittaa Mari Tuunaselle, yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Röllin sivu Lappalaiskoiragalleriassa.